Lajme të tjera

Lajme të tjera »

10 Qershor 2015

Ceremonia e rivarrimit te Heroit Kombetar, Isa Boletini

Cifti Mbreteror merr pjese ne ceremonine e mbajtur per nder te rivarrimit te eshtrave te Heroit Kombetar Isa Boletini

Isa Boletini

Cifti Mbreteror mori pjese ne ceremonine zyrtare te mbajtur ne Mitrovice me rastin e rivarrimit te eshtrave te heroit kombetar Isa Boletini. Ne kete ceremoni ishin te ftuar kreret e shteteve te Kosoves dhe Shqiperise, si edhe perfaqesues te komunitetit shqiptar nga te gjitha trevat.

Per Familjen Mbreterore Shqiptare ky xhest eshte i nje rendesie te vecante, pasi e ardhmja e vendeve tona mund te ndertohet vetem permes respektit dhe peruljes ndaj atyre qe kane luftuar dhe dhene jeten per ceshtjen kombetare.