Lajme të tjera

Lajme të tjera »

13 Qershor 2015

Vizite ne Mal te Zi

Cifti Mbreteror ftohet ne Mal te Zi per nje vizite turistiko-kulturore

Cifti Mbreteror u ftua nga Naltesia e Tij Princ Nikola II per nje fundjave turistiko-kulturore ne Mal te Zi. Kjo vizite perfshinte nje shetitje me anije ne vijen bregdetare, nje koktel ne qytetin historik te Kotorrit, nje vizite ne muzeun e Pallatit Mbreteror ne Cetinje, per tu permbyllur me Mbremjen Gala te “Urdherit Princ Danilo i Malit te Zi”. 

Ne kete fundjave merrnin pjese Familje Mbreterore te Gjermanise dhe Frances, familje aristokrate te Europes qendrore, si edhe rangjet e larta te botes se biznesit. Te tilla aktivitete synojne promovimin e vendeve nepermjet Familjeve Mbreterore. 

Familja Mbreterore Shqiptare, ne nje te ardhme te afert, do te jete mikpritesja e rradhes ne promovimin e turizmit dhe trashigimise kulturore ne Shqiperi.