Lajme të tjera

Lajme të tjera »

05 Mars 2016

10 vjetori i fondacionit te Princit dhe Princeshes Aleksander te Belgjikes

Princ Leka dhe znj Elia Zaharia, te ftuar nga Princeshe Lea e Belgjikes, moren pjese ne mbremjen gala ne mbeshtetje te komunitetit te te verberve ne Bruksel.

Ne 10 vjetorin e ndarjes nga jeta te Princit Alexander te Belgjikes, Princ Leka dhe znj Elia Zaharia kane marre pjese ne nje darke gala mbajtur ne Bashkine e Brukselit nen patronazhin e Princeshes Lea te Belgjikes.

Bruksel 2

Te gjithe te ardhurat e fituara nga kjo mbremje u vunë në mbeshtetje te komunitetit të të verberve te Belgjikes.
Ne kete veprimtari moren pjese edhe anetare te diaspores shqiptare te cilet me kete rast promovuan vlerat dhe traditat e kombit tone per te ndihmuar njerezit ne nevoje.

Bruksel 1