Lajme të tjera

Lajme të tjera »

21 Prill 2016

Mbremja Gala ne Principaten e Monakos

Mbremja e organizuar ne Hotel de Paris nga Lartesite e Tyre Mbreterore Princi dhe Princesha Alvaro de Orleans-Borbon

LTM Princ Leka II, gjate vizites ne Monako, mori pjese ne mbremjen gala te organizuar ne Hotel de Paris nga Lartesite e Tyre Mbreterore Princi dhe Princesha Alvaro de Orleans-Borbon.

Ne ate mbremje moren pjese personalitete te aristokracise europiane, mes te cileve mund te vecojme prezencen e MT Mbreti Juan Karlos i Spanjes, LTP Princ Alberti II i Monakos, LTP Princi Hans Adam II i Lichteinsteint, MT Mbreti Simeon i Bullgarise, LTM Princi Karl i Burboneve te Dy Sicilive Duka i Kastros, si edhe shume perfaqesues te Familjeve Mbreterore europiane.