Lajme të tjera

Lajme të tjera »

05 Prill 2016

Vizita e Presidentit te Hungarise

Me rastin e vizitës së Presidentit të Hungarisë në Shqiperi, Princ Leka, së bashku me Elian mirëpritën Zonjat e para të Hungarisë dhe Shqiperisë.

Me rastin e vizitës së Presidentit të Hungarisë në Shqiperi, së bashku me Elian Zaharia mirëpritem Zonjat e para të Hungarisë dhe Shqipërisë për të kryer homazhe pranë mauzoleumit të Familjes Mbretërore. Një shenjë respekti për lidhjet historike midis Hungarisë dhe Shqipërisë në nder të Mbretëreshës Geraldine.

Kjo vizite përkoi me 77 vjetorin e ditëlindjes së Mbretit Leka I. Mbështetës dhe dashamirës erdhën për të nderuar kujtimin e tij.