Lajme të tjera

Lajme të tjera »

08 Qershor 2017

Le Spot

Nje Vizit miqesor ne residencen e Familjes Mbreterore nga nje delegacion te familjeve te nderuara Franceze.

LE SPOT

Me shumë kënaqësi Familja Mbreterore priti në rezidencë një delegacion të zonjave të familjeve të nderuara Franceze "Le Spot", nga bota e biznesit, financës, artit dhe komunikimit, shumë prej të cilave mbartëse të emrave të mëdhenj të historisë franceze dhe europiane. Shumë prej miqve dhe dashamirësve të Familjes Mbretërore na u bashkuan duke i dhënë mbrëmjes një super atmosferë!

Qëllimi i takimit ishte promovimi i Shqiperisë.