Lajme të tjera

Lajme të tjera »

15 Dhjetor 2017

Promovimi i Librit te Skender Zogut

Me 15 Djetor 2017 u zhvillua promovimi i librit te ing. Skender Zogu, nipi i Mbretit Zog.

Me 15 Dhjetor 2017 u zhvillua promovimi i librit te ing. Skender Zogut, nipit te Mbretit Zog, ish kr. i Senatit te PLL - se.
Libri titullohet " Nje Jete Ne Sherbim Te Kombit Shqiptar - Kujtime Mergimi "

Promovimi u zhvillua tek Libraria Ardrion sheshi Skenderbeu Tirane.

I urojme suksese keti promovimi !

Zyra e Princit- Oborri Mbreteror Shqiptar

Në librat e tjera cilido shkruan për dicka personale, të rastesishesme që e përjeton, një informacion. Ndersa "Një Jetë në shërbim të kombit Shqiptar" ka vetëm një kod, ketu ka një element dhe nj tregues që quhet rrespekt dhe dhimbje për të padrejten, për rreprezaljet, për mostruozen, të gjitha keto mbi një llogjike faktesh që nuk të lejon të devijosh.

Kjo është e verteta historike e kombit tonë!!!! Keto qëshprehen në libër, janë faktet e sfides dhe mbijeteses e një klase intelektualesh, mbi injorancen kriminale...pra e vleresoj dhe shkruaj këto reshta, se rrespektoj atë, që në të kaluaren e përbashket, përjetuan sfiden pa u kthyer në viktima. nga Beniamin Bakalli