Lajme të tjera

Lajme të tjera »

09 Maj 2015

Deklarate e Oborrit Mbreteror

Familja Mbretërore Shqiptare po ndjek me shqetësim te madh situaten e fundit ne Kumanovë.

Albania

Tensionet e përsitura demonstrojnë dështimin e faktorit politik në Maqedoni, për të krijuar një ambient të sigurtë dhe stabilitet. Diskrimimi i vazhdueshëm dhe racizmi janë ne mosperputhje te plote me Marreveshjen e Ohrit dhe cojnë në tensionit te mëtejshme dhe trazira nëse mbeten te pazgjidhura.

Ndërhyrja ushtarake ndaj civilëve duhet të ndalojë menjëherë. Lutjet tona shkojnë për ato familje të cilat janë lënduar nga ky aksion ushtarak.