Lajme të tjera

Lajme të tjera »

03 Qershor 2015

Elia Zaharia viziton Prishtinen

Elia Zaharia viziton Prishtinen. Angazhimet sociale dhe mediatike ne kryeqytetin e Kosoves.

Elia Zaharia realizoi nje vizite zyrtare ne Prishtine, ku pati disa angazhime sociale dhe mediatike.

E ftuar si folese ne TEDx me 29 Maj , Elia mbajti nje ligjerate mbi Filantropine dhe Dinjitetin Kombetar.

Me 1 qeshor ajo u ftua te vizitonte Maternitetin e Prishtines. Ne fokus ishin problematikat lidhur me lindjet e parakohshme. Fondacioni per Nena dhe Femije ku Elia Zaharia eshte anetare nderi e bordit, ka realizuar nje sere projektesh te dobishme ne kete sektor. 

Gjate qendrimit ne kryeqytetin e Kosoves, Elia Zaharia u ftua ne televizionin RTK ne emisionin “Sonte me Berat Miftarin”, si edhe ne KTV ne emosionin “Oksigjen” ku u mireprit nga moderatori Besim Dina. Ajo pati gjithashtu rastin te intervistohej nga gazeta Koha Ditore. 

Revista Flatra realizoi nje seri fotosh ne te cilin Elia Zaharia do te shfaqet e veshur nga Blerina Kllokoqi Rugova, Flutura Dedinja, Krenare Rugova si edhe Njomeza Luci. Ajo vizitoi ateliete e ketyre stilisteve te talentuara te cilat perzgjodhen se bashku fustanet e krijuara per kete seri. Elia Zaharia do te jete kopertina e muajit korrik te kesaj reviste prestigjoze.