Partneret

Ndjej te falenderoj te gjithe ata qe kane kuptuar qe perfshirja personale eshte e domosdoshme ne perpjekjet tona per ndryshim. Shpresoj qe ne te ardhmen ne te mund te promovojme pergjegjesine sociale dhe te motivojme sa me shume shqiptare per tu bere pjese aktive e mireqenies se ketij vendi. Fale ndihmes suaj mund ti ofrojme nje te ardhme me te mire femijeve, nje jete me te denje te moshuarve, nje shans me shume familjeve te defavorizuara.

shpendi logo

Shpend Bengu, Piktor Grafist

UNT

Z. Admir Mulaj: Universiteti Nderkombetar i Tiranes