Bordi

Fondacioni ju prezanton antëaret e nderuara të bordit, të cilat punojnë sistematikisht dhe plot përkushtim në shërbim të komunitetit.

Znj. Elia Zaharia - Themeluese e Fondacionit Mbretëresha Geraldine

Znj. Sebije Berisha Elezaj

Znj. Elvana Zhezha

Znj. Alma Mulaj-Juriste

Znj. Jonida Capo - Juriste

Znj. Ledia Kostandini - Artist-Designer