Lidhje

http://albania.dyndns.org

Ky eshte websiti me i vjeter i Monarkise Shqiptare, i mbeshtetur nga Dr. Patrice Najbor. Interactive ne informacionet e tij, ky website publikon gjithashtu deklaratat dhe informacionet e Monarkisteve per te gjitha rajonet frengjisht folese.

 http://www.albanians-in-exile.org/

Eshtë websiti i vetëm i cili flet për aktivitetin e Familjen Mbreterore Shqiptare ne Mbretërine e Bashkuar gjatë Luftës se 2 Boterore, me aktivitet e përvitshme kulturore dhe sociale te bazuara ne referencat historike nga Historiani Neil Reese.

 http://www.geocities.com/henrivanoene/royalalbania.html

Ky është websiti bazë i cili mbeshtet informacionet e shumellojshme mbi shpalljen e Monarkise Shqiptare dhe gjeneologjine e saj.

www.uiliria.org/

Universiteti Mbreteror Iliria është zyrtarisht me patente nga Familja Mbreterore, duke mbeshtetur standartet më të larta të edukimit te studenteve shqiptare. Nderkohe ka sponsorizuar bursa shkollimi dhe aktivitete se bashku me Oborrin Mbreteror Shqiptar.

www.legaliteti.org

Partia e Legalitetit eshte nje Parti monarkiste e cila mbeshtet levizjen monarkiste ne te gjitha ceshtjet polatike. Momentalisht Partia Levizja e Legalitetit është në kualocion me qeverinë në pushtet, duke mbajtur disa vende në qeveri.